Tuesday, March 23, 2010

Pisut teistmoodi rattatripp

Vaikselt hakkab lähemale jõudma see aeg, kus peaks hakkama mõtlema iga-aastase SuEma rattatripi peale.

Istun tänasel mõttetul päeval MSNis, kui järsku jagab DJ Rolf linki sellisele uudisele: http://www.tartupostimees.ee/?id=240004. Jutu point on lühike - mis sellisest asjast arvate? Kogu pikkus eriti kõne alla ilmselt ei tuleks, aga route Läti-Eesti võiks täitsa normaalne olla, arvestades seda, et esimese tripi pikkus oli 534 kilsa viie päevaga. Juhul kui regaks ennast sinna esimese 70ne hulgas, oleks tasuta "majutus" (aka telk) ja söök, mis tähendab, et ainukeseks kulutuseks tuleks põhimõtteliselt õll (Ormil gin siis). Mai tea, kommenteerige teemat.

10 comments:

  1. suhteliselt hea idee minu arvates

    ReplyDelete
  2. mm, päris julge pakkumine.. ei oska öelda kui palju see siis SuEma rattatripp oleks aga noh jah maitea, vaatab mis teised kostavad..

    ReplyDelete
  3. ses mõttes ka hea, et võib lõpetada selle siis kui ise tahame. kui on kelts, siis lõpetame kohe ära, kui eestisse jõuab, aga kui hea, siis võib kasvõi lõpuni sõita. anoh, eks vaatab mis ülejäänud rahvas räägib. aga kui vaadata eelmise aasta emotsioone, siis ma arvan, et mingi kümme pead peaks ikka kokku saama vast..
    a ma ralf ka muidu.

    ReplyDelete
  4. Mina tahaks ikkagi: sama seltskond + mõned laisad kes eelmine aasta ei tulnud ja nüüd kahetsevad, Haanja kõrgustiku aladel, järvede ääres ööbimine, OMA RAHVAS MITTE SUVALISED LÄTLASED JA TELKLA!!!!!!
    Telk on niguinii tasuta ja minugi poolest maksan toidu eest mis mulle endale meeldib mitte selle mida nemad otsustavad pakkuda.

    Jutt lühike: Oma seltskond only, ja sama mahe tripp kui eelmine aasta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  5. see üldse orkuti kommuuni kelts mis siia ei passi

    ReplyDelete
  6. Nagu SUema pidu näitas, siis Te võite varsti hoopis oma Tour De 5y3m4 korraldada ;)

    ReplyDelete
  7. Kiidan seda et ormil GIN , ROFL :D

    ReplyDelete
  8. viimane oligi Tour de Suema ju :D aga sellest ei saa kindlasti midagi nii suurt nagu sünnipäevapidu- oma seltskond, mõnus olemine. Rohkem rahvast võiks muidugi olla aga mitte üle 20 :D

    ReplyDelete