Sunday, June 20, 2010

Elu..

..on viimasel ajal väga tihe olnud, kesknädala tähistamised, kiire põige Tallinna ning laupäev jälle Tartus.
Teisipäeval sain kirjandi tulemuse kätte, suurim kivi südamelt langenud ja tuju hea, asi nõudis kohest tähistamist. Helistasin Kristole ja pärast juba kalliks saanud pommid Rimist ligi, Linda juurde raadile läksime. 3 tundi und ja tööle!
Kolmapäeval tuli ka viimane tulemus, geograafia, ära. Kõned sõbrantsidele ja minek Raksu ehitusjärgus majja. Joogid/naljad seal ning edasi Petsi juurde, kooli rahva peole ja igale poole, Ilvesega. Monksil oli sünnipäev ka, õnne. 45 minutit und ja tööle.
Neljapäeval sai BigBenis jalkat vaadatud ning edasi Mari poole lõkkeõhtule mis oli väga tore, Bocka on hea.

Reedel plaanis säästutripp pealinna, 4 ajal hakkasime Kaspari ja Kristoga hääletama, saime ruttu kahe veetleva neiu peale kes meid poole tee peale ära viskasid.. Kokku läks meil vaja kolme autot ja viite tundi, et kohale jõuda. Hästi! õhtul tegime Ormi vannkesettuba korteris süüa ja hakkasime jooma, öösel linnapeale, pidi sünnipäevale minek olema aga kui kohale jõudsime oli pidu juba läbi saanud, kellegi ninaluu katki. Mis seal ikka! niisama linnapeal cruise. Laupäeval käisime Ormi handeggi mängu vaatamas, räme igav oli, ainult paar matsu olid lahedad ja soomlane nr 5 kes kõigiga kaklema hakkas oli ka tore. Õhtul oli plaanis teise Tartu seltskonnaga kes Joanni pool resideerusid aega veeta ning jooke teha. Aga plaanid muutusid ja mina, Kristo, Kaspar ja Orm läksime Tartu ära ikkagi, Kaspar sai enne peale juba kui me Kristoga hääletamiskohta jõudsime ning meil läks väga edukalt, 10 minti ja olimegi peal! Saime Tartust 20km kaugusele Laeva kanti selle inimesega.. Seal läks meil AINULT POOLTEIST TUNDI, et peale saada, joppas. Napilt jõudsime enne kümmet poodi. Hääletamisest nii palju, et lahe ja hariv oli, inimesed kes hääletajaid peale võtavad on lahedad.
Tartus läksime kohe Kristiina juurde kus jalgpalli vaatamine ja õlu teemas oli. Tegime bailat ka ning inimesi käis päris palju. Kivilinna üheksandike lõpupeol käisime ka. Ralf ja Kassu olid kained sangad. Hiljem Kristiina juurde tagasi. Nüüd oleme Kristokaga Joostide villas ja kohevarsti liigume me Elva laulupeole kus KasparG ja teised Reiniku koorilapsed laulavad. Ajeee!
Lisan pilte hääletamisest ja Tallinnast kui koju jõuan aight!

PS! Võite homme kella ühe paiku Vanemuise juurde mulle, Ilvesele ning teistele Kivilinna lõpetajatele õnne soovima tulla. Kiku, Grexi ning Forseliuse rahva lõpetamine algab kell 4 Forseliuse gümnaasiumi saalis!


3 comments: