Wednesday, June 9, 2010

Päevad

Laupäeval käisime JKP peol kus sai väga palju kino, pidu siis selline, nagu ikka: algul ei saanud vedama pärast ei saanud pidama.
Hängisime batuudil (eriti kõva batuut oli seal!) ja mõned duublid foami.. Peo edenedes lõhkus Kristo seda batuuti veits ja see pandi kinni ära :( Alkoholivalik jäi sooja walteri pommi peale. Säästumarket oli muust õllest suht tühjaks ostetud. Rahvast oli korralikult- kutid sõitsid rula, Jarmo oli jahe aga ikka ränka.. vahepeal tuli paar autotäit osse ka niisama kohale, sinna oli suht pohhui crashida. Rahulikud olid, peo ainus kaklus toimus hoopis kossu mängivate tüüpide vahel kes veidi tülli pöörasid.. keegi sai lõuga, kutsus sõbrad, lõugaandja sai lõuga, kõik tulid vahele, vahele minejad andsid üksteisele ka lõuga, väike segadus no! Ise oleks ka saanud napilt, vedas. Pidu lõppes meie jaoks Christiani tembuga, noormees otsustas niisama foami hüpata nagu paljud seal tegid aga väiksed alkomõjud ja valearvestused ning õnnetus on kerge tulema.. Pea vastu äärt ära, ise oli kutt rahulik aga mina ja paljud teised olid suht paanikas algul.
4 õmblust! muu statistika: 5 väljaväänatud, 1 kipsis jalg, 1 kaklus.


Pühapäev kodune ja üsna raske, ühel hetkel paneb Mark sellise plaani lauale, et läheks sünnipäevale.. Okei, miks ka mitte, käisime Askaris siis ära.. aga polnud plaanis jooma hakata ega kaua olla kuna esmaspäevaks oli plaan ja tsüklis ei viitsi ka päris olla ju.

Esmaspäeval
käisin trennis ning õhtuks oli plaan Johanna poole minna, tal sai viimane eksam läbi ning siis ongi kõige õigem aeg jooma hakata! Tegime mõned joogid aias ja garaažis :D Gaylordi mängiti ka. Ühel hetkel läksime kõik Ilvese poole edasi kellel juhuslikult just vanemad ära olid läinud mõneks päevaks, thank you!

Teisipäeva hommik kell 10 võttis Mell mu peale ning Tammistusse sõit, parkimist korraldasin vaikselt konverentsi raames.
Suur plaan päevaks oli muidugi VRK võõrsilmängule sõit. Kell viis väljus fänni ja tiimi buss Härma eest ja seltskond oli juba väga lõbus, õlled pihus. Paluperra jõudes üllatas kõiki korralik muruväljak ja kolm vastastiimivenda kes ümber väljaku joostes tobi tõmbasid. Rääkisime bussijuhi ära kes teatud osa fänne 7km kaugusele poodi sõidutas, fatboyd ligi, mängu alguseks tagasi. Sellist kaasa elamist igapäev ei näe, Kevin võttis ruuporitöö enda kätte ja võttis lauluviisi ka üles. VRK võit 7:0, aga mis sa teed kui nii head fännid on.. Tagasiteel bussis ei hoitud ka tagasi.
Jõudsime Tartu, edasi Ilvese poole kuhu suundus ka arvestatav osa tiimist ja palju fänne.. Korralik pidu oli, Sants ja Pupi lõhkusid kapiukseklaasi ära mis oli suht halb aga midagi rohkem ei juhtunud. Bocka!

Täna kodus ja homme vaatab edasi eksole!



Kui me homiekamp on koos, hakkavad juhtuma lood.
Täna õhtul jälle kõik on hoos.
Kui me homiekamp on koos, siis ikka kino saab,
kui kohal on chillout squad!


OHOO 100 000 LEHEVAJUTUST ON KA TÄIS TIKSUNUD VAHEPEAL! Aitäh!

4 comments: