Wednesday, July 7, 2010

NV ja Esmaspäev

Nv möödus paljudel Suema liikmetel lõbusalt, reede ja laupäev Pilari mansionis, võeti päikest, nauditi basseini ja obv õllet jalka kõrvale. Reede õhtul oli rahvast palju, pidu oli hea, jalka tõmbas vahepeal pinged maru üles, kuid tants ja õlle kruttisid need jälle parajalt paika. Lõpetati hommikutundidel, lõpetati Hannese piinamisega, pilte ei hakka aga lisama Hannese palvel, vot! Laupäeval oli rahulik, kolmeni õlmar ja Chatroulette Nuudli ja Ralfensteiniga. Esmaspäev oli see eest aga karmim, Kevin kutsus välja ja tuli enda veetleva emaga järgi, tõmbasime otsa Veeriku Selverisse ära, kust sai lubatud Coronasid, seejärel Antu poole ja ilma pikema jututa jälle Pilari juurde basseini ja päikest täie raha eest nautima, teepeal sai veel poes käidud, seal olles veel poes käidud, lõpuks olles lõbusalt švipsis võtsime Metro-st saiad ligi ja hakkasime plaani pidama, plaaniks sai siis kõigepealt Veeriku minikatele minna, kus ma enda püksid jahedaks tõmbasin, tänks Kristian Danielile, kes meid lampi ära viis ka sinna muidu! No ja siis sealt edasi Marteni poole pükste vahetusse ja edasi Erki poole, kuhu sai suurem kogus Selveri Pilsnerit kaasa ostetud, pidu oli täitsa äge, ise kustusin veits ebatavalisemalt ära, kuid see ei rikkunud teiste kamraadide meeleolu, Ilves Kristjan käis otse saunast stripikasse, kus talle pakuti sületantsu ja värki. Ja nii need päevad läksidki, väga lahe oli ja värki, nüüd on aeg kuni Viljandi tripini tööl käia, aa ja samas on siinkohal küsimus KAS KEEGI MEIE BLOGI LUGEJATEST/SUEMA FÄNNIDEST OLEKS NII LAHKE JA PAKUKS ÖÖBIMISKOHTA MEILE ORIENTEERUVALT 22. JUULIST 3-5KS PÄEVAKS?? PLZ Aga muidu nüüdseks thank you, goodbye!

Hannes jätkab:
Teisipäeval käisid julgemad Joostide pool jalkat vaatamas, saunas ka. Öösel aga käisime RAKSUS! Tähtvere peal nimelt :D väga hull luure oli. Kui kellelgi Tähtveres on maasikad ära söödud siis.. see polnud mina!!
Kolmapäeval käisime Kelly sünnipäeval, mis alguses oli korralik aga kui pool rahvast vahepeal ära teleportis, muutus suht igavaks. Kahjuks.

4 comments:

  1. Äkki Liisu vanavanemate juurde saab!!??

    ReplyDelete
  2. Ei saa vist sinna see aasta

    Kui siis täpsustada posti, et nimelt Viljandisse soovime ööbimiskohta

    Muidu viimased päevad väga vinged tõesti olnud ja suve nauditakse täiel rinnal ;)

    ReplyDelete