Tuesday, August 17, 2010

Back from Voukatti!

Trip oli äge ja läheb kindlasti kordamisele. Teel sinna käisime mingis suvalises järves ujumas kus oli 5meetri kõrgune torn.. siis veel kohustuslik hesburgeri peatus. Ning 500 km hiljem olimegi kohal. Kaur elab nagu ridaelamu laadses majas. Kus 3 inimest jagavad kööki jne. kaur elab täpselt Sulevi, Kevin Koki ja Siimu kõrval koos kahe soomlasega.

Sull ja Siim võtsid meid lahkelt enda majja. Melts magas Kevini toas kes on alles Itaaliast autoga teel ja meie magasime elutoas. Õhtu algas kohe kärme õlle joomisega. Läksime kõik koos mingi horvaatia ja itaalia venna majja kus sõime pitsat. Siis tuli plaan minna natuke kaugemale kus pidavat olema suurem pidu,. mõte olemas laenasime lahkelt kauri toanaabritelt rattad minule ja kasparile. pidu oli üsna muhe, selline rahulik istumine,.. mina rääkisin mingi soomlastega juttu.. teised arvatavasti tegid sama. tagasi teel võtsin ma kogemata kellegi teise ratta ja kasparil läks kumm katki. aga õhtu jooksul vahetasin ratta tagasi.. ning kell 4 läksime ühe ilusa tüdrukuga ja muu rahvaga ujuma. magama saime alles kella 6 ajal..
üles saime alles mingi 12 ajal ning kohe kiirelt lumelauatunnelisse.. ostsime 10 euri eest 1h pileti aga sõitsime mingi 3-4 tundi. pärast seda sõitsime natuke skatepargis rula ning siis koju.

tunnelis tuli sullil plaan õhtul jalkat mängida,. õhtul mängisime 5venelast vs 5 eestlast jalkat.

ning õhtu lõpetasime a-teami vaatamise ja ´mõne õllega,.

hommikul äratus kell 5 ja helsingi poole teele. Mina teleportisin voukattist-helsingi ära nii, et teekonnast midagi eriti rääkida ei oska.

Veel käisime kiirelt ikeas asju ostmas ja söömas ning siis kiirelt laeva peale.
tallinnas käisime surfis ja kaspar ostis piupau rauno käest 400kr eest klambrid.

Nüüd Tartus uute seikluste ja sündmuste orgunn.

Aga üks idee on õhus.. miks mitte minna sügis vaheajal Kaurile külla suurema seltskonnaga. saaks sõita lauda jne..

Aga ole tubli Kaur ja eks kuulete varsti juba tema käest kuda seal on?



orm

Kaspar: Vabandan Ormi kirjavigade pärast. Tegelt oli Vuokattis väga kõva. Hull hipikommuuni elu oli, kõik tundsid kõiki ja aitasid üksteist, inimesed olid sõbralikud (va need soome kutid kelle esikummi ma kogematta ära lõhkusin, anteeksi). Vb teeb OG kunagi paibi video ka, siis näete mis trigenzeid seal tehti. Tahaks tänada Siimu ja Sulot, kes meid majutasid ning Davidid ja Filippot, kes lahkelt süüa pakkusid. NB! ostke Eestist alkohol kaasa kui sinna lähete!

1 comment: