Sunday, August 29, 2010

ülevaade ja viimased kaks päeva

Eelmine reede oli väike pidu Ülenurmes, millele järgnes FIFA turniir Tamvere juures.
Eelmine laupäev, kui osad EHHFil laaberdasid, oli Arulate sünnipäev kus ka päris palju suemakaid liikus. Tore sünts, NSV teemaline riietus, tünnisaun, purjus inimesed.
Esmaspäeval käisime vanade klassikaaslastega linnas ja Tivolis napsitamas. Kõik lähevad ju laiali ja Romet läks üldse Austraaliasse ära.
Teisipäev pidu annelinnas Kairiti pool.
Kolmapäeval pärast VRK viimast mängu Villemi juures Härma seltskonna pidu, osad läksid kluppi mina koju magama.
Neljapäeval oli minul Kaitseressursside Ameti arstlik komisjon, kõigi põhjalik kontrollimine ja 99% ajast koridoris järgmise kutse ootamine võttis kokku üle 7 tunni. Nüüd siis neile kes veel ei tea:
Asi on ametlik, olen arvatud ajateenistust läbima alates 12. oktoobrist!! 8 kuud.. Ilves ja Kiku tulevad ka. Neil pole komisjoni küll olnud veel, nii et asi pole ametlik. Ärasaatmispidu tuleb ka. Õhtul pidi seda ju korralikult tähistama ja nii saigi kuttidega linna, ja edasi Mati ning Taavi villasse mindud. Rahulikum kuid joogine üritus.

Nii, nagu te näete on meil palju tegemist olnud ja selle pärast polegi jõudnud (kuigi materjali oleks olnud) iga päev postitada, andeks!! Aga reedest ja laupäevast kirjutan pikemalt.

Reede.
Kristo käis välja plaani vana sõbranna Kati sünnipäevale minna. Mõeldud tehtud ja enne kaheksat olimegi juba seal, mina, Kristo ja Andre. Täiesti võõras seltskond ja muusika.. oli ka meie jaoks väga veider (scream). Esimene lause mida keegi meist kolmest ütles tuli Kristo suust: ''päris karm muusika teil siin.'' ja teine minu suust: ''need lavašširullid on päris head.''
Mõned joogid hiljem oli olukord igatahes kõvasti lõbusam, Kati tõi viinad ka välja.. väga joogine värk. Kristo kukkus pool hammast välja kuidagi. Siis asusime me linna poole teele, Kiku tähistas oma sünnipäeva mis küll neljapäeval oli aga töömees nädala sees ei joo. Paljud sõbrad olid linnas. Esimene peatuspaik minul ja Kristol oli Calla juures. Tulime auto pealt maha ja kohe tulid mingid 30 aastased kaklushuvilised meie juurde ja süüdistasid meid asfaltile kettimises.. kuigi me just tulime auto pealt maha ja ei oleks seda kuidagi teha saanud. Asi lõppes meie, eriti Kristo jaoks päris halvasti, ussid sisse (mõned kriimud pole hullu). Tuju rikkus ikka ära küll ja linna/kluppi me enam ei jõudnud. Hommiku saabudes saime aru, et me polnud ainsad. Tuli välja, et pooled sõbrad osalesid öösel kaklustes. Mina/Kristo (Calla maja ees), Orm (Calla peol), Kassu/Hans (Pange ees), Ilves (Hansu maja ees), Ragnar.. neid nimesid oli veel mul ei tule meeldegi. Ja mitte samades kaklustes vaid täiesti erinevates, erinevate inimeste ja erinevate kohtadega.. Väga kahtlane, 27 ja reede noh. Aga kõik on terved ja korras.. imelik päev.

Laupäev.
Sellel päeval toimus meie jaoks kaks pidu. Alguses läksime Vetemaa juurde kus tema ärasaatmispidu oli, pidi läbi käima. Siis jalutasime Eerik Kõutsi sünnipäevale kus pidu juba täies hoos oli. Hea põhiline rahvas koos ja pidu väga hästi organiseeritud. Kohe peo alguses kui me Kristoga suitsul olime kukkus mingi purjus piff trepist alla, täiesti ulme, ta oleks vabalt surma võinud saada.. Aga ta ei saanud haiget eriti. Pärastpoole kukkus ta laua juures ka pikali, otse joogist ja krõpsu ja toidupurust lainetavale põrandale. Kaamerad ja strobo välkusid, muusika mängis, baarist sai jooki ja naised olid kuumad.. mida veel tahta. Enne nelja hakati inimesi välja peksma, pidu sai läbi. Aga paljud polnud sellega nõus ja maja ees oldi veel tükk aega. Ise jõudsin koju seitsmeks. A muidu.. mu telefon on ka kadunud nüüd, läks kaotsi gmp ees.. Kui keegi teab kus see on, võtke ühendust aitäh. Nokia, punane simpeli huulte kleeps on taga, lamp.

ääküll peaks piisama praeguseks, homme on suur VRK pidu.. mis võibki jääda selle suve viimaseks peoks. Kõigil algab ju kool jne. Olge tublid nägemist!

k1zZa: Panen ühe mõnusa instrumentaali, mis hommiku käima tõmbab.

4 comments:

  1. huvitav ja teguderohke nädal oli tõesti


    kahju, et suvi kohe läbi =(

    ReplyDelete
  2. Kas Kristol mitte seda hammast välja ei löödud? :D
    + unustasid mainimata, et pidite selle keti, mille välja võlumises teid süüdistati, ära koristama ka ju. :D

    Peaks mainima, et puht putsis päev oli küll teine.

    ReplyDelete
  3. Kristo hambalugu polnud kaklusega seotud tegelikult, nagu hiljem selgus :D see oli lambiõnnetus paar tundi varem.

    ReplyDelete