Friday, April 29, 2011

Tudengipäevad 2k11

Samal ajal, kui ülejäänud maltsad on eksamite ja kirjanditega higistanud, siis leidub ka tegusaid kutte, kellel on viitsimist Suema representida! Esiteks, neljapäeval toimus Spordibaasis selline huvitav üritus nagu Õlleliug. Saanud üritusest teada, olin insta call ja vaja oli ainult tiim kokku panna. Väikseid probleeme esines, kuid vajaliku arvu inimesi sain ikkagi täis, nendeks olid mina, Ralf, Hans, Rein ja Nele (ainuke naisliige..või siiski ka mitte ;). Kuna Suema ja ta sõbrad pole papist poisid, siis saavutasime seal 4. koha 14nest. Pole hullu! Järgmine aasta neelud lahti ja paneb kinni selle ürituse. Kes varem pole kuulnud, siis Õlleliug seisnes võistkondlikus õllejoomises - nimelt pidi õlut (0,5l topsist) jooma viiekesi korraga ja seda suusahüppe suusast - what up? Meie laeks jäi ca. 15 sekundit. Not bad at all.

Loomulikult ei saa ära unustada ka öölaulupidu, mis toimus esmaspäeval, kus oli samuti enamus crewst kohal, v.a. pussyd ja sõjaväelased. Üritus oli zajebiiis, kohal inimesi väidetavalt 10k ringis. Ise laulsin Tamme ja Sanciga laulikust Tamme coolphone'i valguse abil uhkelt kaasa - PATRIOTISM, baby!

Ja nüüd see kõige rängem üritus - Tudengiekstreem. Toimus see täna, 29. aprillil ja seda nimelt Atlantise juures, Emajõe ümbruses. Seekord olid Suema esindamas mina, Orm ja Nele. Võistkondi oli kokku 22 ja saavutasime me 3. kolmanda koha. Pretty neat, huh. Rada oli suht ekstreemne - kanuuga üle emajõe, parkour seinast ülesse, köisredelist kaarsilla alla, sealt nööri mööda Emajõkke ja edasi finišisse. Ise tulemusega rahul esimese korra kohta ja järgmine aasta läheb võtab selle kõige kõrgema poodiumikoha.

Igatahes, praegu vaikne tähistamine Hansu HQs ja naudin võiduõllesid. Koos sõjaväelastega (H).

Nuudel out!

Orm in:

VIDEO! ja postimehe jutt.



1 comment: