Thursday, August 25, 2011

NETSKY!!

Oleme siis Pealinnas, Joanni korteris kus toimub soojendamine üheks suve suursündmuseks, Netsky kontserdiks. Saab olema halenorm pidu ja me ei jõua ära oodatagi mida see mees meile mängib.. OLEME VÄGA PÕNEVIL!!! Ikkagi parim drummi artist, kelle pärast me siia tulime. kutid suht purjus, mina kiku kristo.. aga miks mitte, kohevarsti liigume kontserdile. Ja vaadake, et keegi Kiku õnnesoove ei unusta, sest see mees saab kella 12 paiku 20 aastat vanaks, kes õnne ei soovi on ment!
Igatahes: viimased 3 ööpäeva: töö, öösel 5 tundi und.. jälle tööle, 15 tunnine tööpäev algas kell 5 hommikul. Õhtul linna, mökuattillukasnottkõikjutud ja hümmikul kell 9 jälle tööle, 8 tunnine tööpäev, Sandra X5 peale ja Tallinna poole- ehk siis, hetkel suht magamata ja kohe ühe parima dubstep/dnb artisti maailmas kontserdile, couldnt be more excited!! olgem tublid ja ärgem arvake et see blogi kunagi sureb!


Sander: Teeme peale, teised panevad jooki, valmistuvad Netskyks. Chill.

Chr: sain just 20 ja Peep oli esimene, kes jõudis õnne soovida, aga praegu joome soodukaga Sassi ja Joanni poolt antud Saksamaalt toodud vein/bränd segu, kohe hakkame kluppi sättima. Mul enda pusa sai pitsaga sitaseks, nii et Hannes andis mulle enda üliplei särgi ja pmst ongi kõik, tervitan siinkohal Ragnar Pärna, kes läheb homme Pärnu Netskyle, aga me lähme täna. Samas tervitaks ka Ormi, sest see noks on vingund terve aeg, et keegi ei posti. =)

Ja mina (Hannes) olin vahetult teine kes õnne soovis, lihtsalt kui kell sai 00.00 jõudis Peep ette paari sekundiga..

Järgmine postitus sis kui me Netsky'lt tagasi ja veel vähem adekvaatsed oleme..

btw: Drunk post!

No comments:

Post a Comment