Wednesday, August 10, 2011

Tour de la Suema 2011 day 2

Täna oli täitsa tegus päev. Kuna ootasime, et Hans meiega Tartust liituks siis kuni kella kaheni oli meil vaba. Enamus ärkas 10ajal umbes. Ralf muidugi hiljem. Orm, Tamm ja Nuudel käisid meres ujumas. Vesi oli täitsa soe.

Toimusid erinevad huviringid: Tamme bioloogia praks, Mari muusikaring jne.. GTL oli teemas. Tamme vanaisa mingi vana autosild ja mega-köis olid GYM. Kuna sonce tuli pilve tagant välja siis oli meil TAN. Ning LAUNDRYT tehti juba eile õhtust saadik. Kes puhastas oma ratast.

Aga kell 2 saime liikuma. Esimene peatus Kõpu tuletorn. Umbes 20km. Rahulik. Pilet 1eur. Vaade oli mässiv. Ilm läks ka järjest paremaks.

2peatus toimus siis Surfiparadiisis. Ristna lähedal. Max-level lained. Tegime pilte ja HULLASIME vees.

3peatus @ Ristna kaitserajatised. Mingid nõuka aegsed patareid ja punkrid. Orm, Tamm, Vaas ja Kaspar tegid natuke sügavama ringvaate. Leidsime ägedaid kaevikuid ja ühe tulejuhtimistorni. Ning kui me selle otsa ronisime nägime Läänemerel laevade vahel kahte vesipüksi.

Kuna teised ei viitsinud meid oodata siis panid teised juba kodu poole ajama. Vähemalt auto ootas meid ära. Tegime korralikult tempot ning olime juba tagasi jõudmas kui meile sõitis vastu Hans(aka LOST Seen) kes oli teistest maha jäänud ning ei leidnud enam koduteed.

Hetkel on tegevused inimestel erinevad. Kes sööb-joob. Osad läksid poodi. Teised vaatavad HIMYM-i. Teised lamavad või chillivad. Saun on juba soojas.

Sants ja Ralf Kiidjärv olid täna haiged TUSSUD ja ei tulnudki meiega koos sõitma.

-Suema feat Orm.

No comments:

Post a Comment