Wednesday, January 4, 2012

AV ja muud teemad

Grexi 1 lauseliste postituste vahelduseks mõni asjalikum asi ka, et 29. dets läksime Tammu, Kennu, Hannese ja Sanceega Tammu poole LAN-ima, mis oli üsna vinge kui välja arvata see, et meie lauapoolel oli puupink millel istumine hommikuks juba veits vanglat meenutas meie persetele. Magama saime hummogul ja ärkasime siis, kui väljas juba pime oli ning pakkisime asjad kokku ning panime Kennu autuga kodudesse ära, aa vahepeal tuli välja, et Hansu juures on AV LAN party. Kodudes istusime mingi aeg, ning kui mina Hansu pleissi jõudsin geimisid seal juba mingi 10 matsi vist, kohti polnd enam kuskil, kuid improvisatsioon lvl 99 tekitas mulle veidi ebatavalise koha, kus läpakas süles mängides saime hakkama, kuigi jalgevahel oli küll 200 kraadi vähemalt, god damn HP. Kuskil 6-7 paiku lõpetasime Hansu juures ära, et kodus saaks ikka normilt magada ning AV-l oleksid kõik värsked ja indu täis, see ka õnnestus. Selline meeldiv ning tore neiu nagu Birgid Mäekink oli lahkelt nõus mind ja teisi haise sõidutama, järgi jõudis ta mulle ning Kristole kuskil 18.45, millele järgnes poeskäik, siis helistas Hannes, et ta ikka tahaks ka meiega tulla, ning hüppas temagi Eedeni juurest peale, seejärel võtsime peale Ats Jo, kes paiknes Vanemuise parklas. Edasine suund oli ringtee Selver, kuskohast rabasid vennad, kes veel poodi jõudnud polnud, jooki juurde. Kuna meist keegi ei teadnud, kus Triinu elab, ellasime Ralfile, kes meile omakorda sinna järgi tuli ja Triinu poole mõnusalt viis. Triinu pool oli naisi, süüa, booli, õlci, pmst kõike head ja paremat. Vaadati erinevaid aastavahetuse programme, naerdi ja söödi ning lihtsalt nauditi teineteise seltskonda. Kui kätte hakkas jõudma kesköö, lahkusid meie seltsist nii mõnedki kamraadid linnapoole, alles jäi siiski üsna hea arv ning kellegi tuju ei langenud. Täpselt keskööl olime me oma rakettide ja šampanjadega väljas tähistamas, käis kõva kallistamine, suudlemine, nii mõnigi mees sai oma uue tüdrukuga teistele näidata mis level nende suudlemisoskus on. Ei mäletagi, mis kellani väljas räuskasime, kuid mingi hetk olime toas tagasi ja käis päris kõva simman, mingi hetk jõudsid tagasi ka linna läinud kamraadid ja kõigil oli meel hea, tuli muudki rahvast juurde, mis tegi tuju veel rõõmsamaks.

Magama minekut ei mäleta, ning äratus oli minul kuskil 17 ajal. Alla jõudes pididki mu punased silmad tõdema seda, mida ma kõige rohkem kartnud olid: keegi polnud kaineks saanud ja peale võtmine käis täie raha eest. Ei olnud seal midagi, käisime Eintsiga siis poes ja tagasi jõudes olid pooled inimesed kadunud, ning teine pool istus jopedega toas, kiirelt tehti meile selgeks, et kõik on hea ja liigutakse Sandra poole, mis südame maha rahustas kohe. Sandra pool oli oleks ikka päris varakult päris hull, H****s oli maailma kõige hullem geoloog ning rottis teiste jooke ja pakkus neid nagu need oleks tema omad, mis oli temast suht dick move. Igaljuhul mingi hetk öösel otsustasime mina, Tammu, Kennu ja Sants, et pohhui lähme Tammu juurde ja teeme kaminale lõkke alla ning lükkame filmi seinale, see oli sitaks hea plaan, sest Tammu cribis on ikka mega mõnus olla. Hommikul ärkasime üles ja olime suht pohmas ja sees keeras, millepeale tegime hästi kiire kodu- ja lasteaiatiiru, nimelt oli plaan veel üks LAN teha, mille ka teoks tegime. Kuna minu perse oli sellest puitpingist juba ulmevalus ja pats oli ka lvl 100 õline siis ma enam ei suutnud ja tulin 3. jaanuaril lõpuks kodu. Kennu, Kristo, Sants ja Tammu arvasid, et kui tüdrukutel on Tüdrukute Õhtu, siis meie võiks teha Pedeka Õhtu, mille nad ka eile ära tegid, poisid meisterdasid kõva pasta, salati, ning kõrvale serveeriti veini ning mängiti LoLi.

Veits keeruline jutt sai, kuid enamvähem nädala kokkuvõte osade vendade tegemistest, aa mõtlesin, et siia lisan nädala tsitaadi ka, mis peaks üsna kindlalt kuuluma Rein Tormile!

"Rein Torm tra jäits verits hiljaks nuudel,, me kohe jookide järgi prill, neela"

1 comment:

  1. Esimene LANi hommikul tõi meid koju tammu vanem õde aga muu jutt õige :D fucked up!

    ReplyDelete