Sunday, January 1, 2012

new years eve

õhtusöök perega ära peetud ja suunad Tammelinna poole, et võtta vastu maailmalõpu aasta 2012. õhtu algas minu jaoks siis, kui topelthinnaga takso sõitis lemmatsi tänavasse ja no kui tuppa sisse sai, oli olukord nagu ikka Suema'le tavaliselt kombeks. sammusin kööki, et tutvuda uute inimestega ja juba oli tops nina ees punšiga. suurde tuppa enne keskööd ei jõudnudki, lihtsalt full crouded!! aga rahvas oli joogine ja lõbus ja joogist puudu ei jäänud. tund lendas kiiresti ja juba olime kõik pmst väljas. keegi vast väga täpselt ei mäletagi, mis väljas toimus a ilutulestik oli, šampanjat voolas ja isegi oli üks sünnipäevaline, kelle nime ma ise kahjuks ei tea aga õnne sellegipoolest! 20minutit suht mingit shampane showersit ja tulevärki ning tulime tagasi tuppa, kus võis uue aasta tähistamine jätkuda rohke joogiga. no lõpuks olid ikka kõik täiesti segi aga keegi vist all-nighterit ei teindki.. mis teha, pussyd.
a hea seegi, et viimased langesid hommikul kell 10, ise sai kell 8 sliipi ära lastud. nonii, paar tundi sai sõba silmale ja siis esimesena tulin allkorrusele, kus lebas diivanil vast umbes 6-7 inimest, maas vist oli ka keegi ja kiku lebas köögis toolide peal. ja siis ärkas ka Triinu ehk koha omanik ja siis pidi koristama hakkama. well, see läks hästi ja siis võis edasi jooma hakata.
seega, kell on juba 6 õhtul ja uut aastat tähistame päris mitu päeva, ma olen suht kindel!! et siis proosit ja jooge ka!! ja kutsu oli ka nunnu, kes siin ringi sibas terve aeg ja TEMA oli ainuke, kes tegti all-nighteri, seega tema terviseks!!

>Viimane sissekanne on tehtud Kristo naha Sherili poolt, nii et dont be hatin' Ja parimat uut aastat kõigile!!!!!!1

5 comments: