Tuesday, January 31, 2012

Ralfi kahdeskymmenes syntymäpäivä!

Kui tiim annelinn üsna peo alguses kohale jõudis, meenutas sündmus rohkem klassiõhtut kuhu olid ära eksinud ka Sants ja Kennu. Kuid juba poole tunni möödudes võttis pidu tuure, kes siis ikka meie seltskonnas esimese tunni jooksul kohale tuleb eksole..
Pidu solid, sai nalja, oli draamat, käidi saunas, mängiti joomismänge, tõmmati segi. Viimased pitsid võeti umbes 5-6 ajal, igati eeskujulik. Kuid see ei ole veel kõik. Hommikul läksin mina Ormi, Eintsi ja sõbrannaga mäele ning Ralfi juures läks pidu edasi, põhi geod koju ei jõudnudki ja kui meie mäelt sauna tulime oli seal päris norm geopauk. Tegime veidi guitar herot, PS3 nimelt sünnipäeva ajal peidus, hea lüke mina kiidan!, ja äkitselt hakkasid mõned, eesotsas Pille/Peep ja Reena/Reimo 'tõde või tegu' mängima, head küsimused paaridele esitatud, mõned vägiteod tehtud kui tuli Tamm juukseajamismasinaga ja Reimole sälgu sisse tõmbas ja ise tänu sellele poolest kulmust ilma jäi. Reimo saatus tabas ka Kikut aga see polnud midagi võrreldes sellega mis Kennule tehti, vaene mees. Tulemust näete pildiseeriast mille ma siia lisan kuna see on päris norm seeria. Pärast poolt tundi kõveras maas irnumist otsustasime endise reiniku gümnaasiumi retropeole minna millest sai ka päris omamoodi seiklus, tantsupõrandal näitasime kohe enda 'parimad sammud' ette ja tõmbasime peo käima, ettejuhtuvatelt tuttavatelt laenasin ja retrohilpe et eriti teemas olla. Päris debiilne oli see mis seal toimus, aga nalja sai nagu meil igalpool ikka saab!
Ralfi juurde tagasi jõudes mängiti veel GHd kus mina Slipknoti lauldes häälest ilma jäin jne. Pühapäeva hommik võeti vastu lahade koksidega, mina ja Ralf koristasime maja, pärast panid teised ka käe külge ja siis mindi laiali ära.











Gin-man!



GH-man


GH-men


Mina Gin-mani ja uue soenguga


Hommikul leidsime põrandalt veel Kenerti kiharaid

3 comments:

  1. Like like like like... Oota..... LIKE LIKE LIKE

    ReplyDelete
  2. hannes sa ei oska pilte vist arvutis pöörata.. it aint so hard..

    ReplyDelete
  3. ma ei viitsinud, mul pohhui pööra oma pead :D

    ReplyDelete