Monday, January 30, 2012

RIB TOUR, teine peatus

Laupäeva hommikul asusime Tartust Otiga seitsmepaiku läti poole teele. Otepäält võtsime peale Keijo ja Martini. Mina muidugi magasin suurema osa teest, et võitlusteks valmistuda. Kohale jõudes oli tunne hea, aga peale paari runi kõik muutus, sest suured külmad olid pargi mõnusalt jääse ajanud ja minul ja keijol oli äärmiselt raske hüppest püsti jääda. Õnneks osavõtu eest palju ei küsitud, kõigest 15 euri, mille eest sai ka mäepileti ja huvitavat monsteri nänni. Nagu läti võistlused ikka, oli ainult üks reil püsti ja paar boxi. Hüpped olid enamvähem isegi, kaks kolmest olid mõnusad. Kvalides juhtus nii, et keijo ei maandunud oma põhiliselt hüpetest koosnevat runi ära, mina aga suutsin oma põhiliselt reilidest koosneva runi ära teha, mis lunastas mulle ka finaali koha.
Enne finaali toimus ka best triki võistlus, kus võitis Toms cab27 transferiga, mina sooritasin swnolliehardway270peale270maha.
Finaali sai umbes kahekümnest kaheksa laudurit. Finaal toimus juba pimedas ja kahest runist parem läks arvesse. Finaalid läksid suht aiataha ja poodiumile ei pääsenud. Küll aga võidutsesid suusatajad: Ott oli essa, martin neljas ja pääru viies. Auhinnad käes, liikusime poodi, kust sai mõned õlled teepeale võetud ja tagasisõit koju võiski alata. Võistlustel sai suht ohtralt Monsterit manustatud, siinkohal soovitan kollase märgiga monsterist eemale hoida. Mina kahjuks kaamerasilma ette ei jäänud seega panen pildi Keijost. Bs5 peaks olema.

-Kaspar

4 comments:

  1. Lahe! Caba 27 transfer k6va asi ka siis!
    Sina oleks pidanud best tricki saama.

    ReplyDelete
  2. väga tubli oled! järgmine RIB juba poodiumil!

    ReplyDelete
  3. esimene orm,, teine hannes,.. kolmas kaspar

    ReplyDelete