Sunday, February 19, 2012

Kiidi stash & qc

Reedel käisime Võrumaal järjekordsel Kiidi Stash nimelisel võistlusel, Orm oli seal nimelt tiitlit kaitsmas. Panime bangbusi täis ja asusime teele, kohale jõudsime neljast. Kuna päev oli ilus, kohalikust puidust ehitatud park väga fun ja tunne ka õige siis otsustasin ka mina osaleda, pulli peab saama. Väga lõbus võistlus oli ning bangbusi seltskonnal läks päris hästi, selle peal oli meeste esimesed kolm (1. Madis B, 2. Dr. Tein ja 3. OG), naiste esimene (Kristel) ning noorte kolmas (Einc) koht. Ise olin kaheksas, samas feilisin iga run. Pärast võistlust kutsus korraldaja (Ormi kursavend) meid sauna mis oli väga mõnus, hüppasime jääauku ja jõime õlut. Algul oma seltskonnaga kuid pärast tulid kohalikud ka ja oligi korralik segasaun. Kutsuti ka ööseks jääma aga mõnel meist olid Tartus plaanid ja pärast südaööd hakkasime Tartu poole tulema. Ilus lõpp ilusale päevale. Tagasiteel tegime veel õllesid ja lällasime ns.
Laupäeva hommikul seadsime suuna kuutsemäe poole et ka seal mõnusasti aega veeta, lühidalt küll kuna Ormil oli vaja varakult Tartus olla ja ega teised ka eriti sõita viitsinud. Õhtul tegime annelinna gruuga joogid.
Täna käis Orm suusamaratoni pikal distantsil ja läbis selle vaid 2x pikema ajaga kui võitja, vähemalt läbis, tubli poiss. Kaspar aga käis Tallinnas võistlemas, seal li vabsee mitu võistlust see nv, küll sellest kirjutab poiss ise.


Ja üks lege klipp hooajast kui suema pätid sõitma hakkasid

1 comment: