Wednesday, February 8, 2012

RED BULL WHITEOUT JA TAMME SÜNC

Reedene äratus, kell 12, väljas sirab päike, tuju on hea, kuna plaan on Tallinna minna, ära siit igavast Tartust koos Hannese, Ralfi ja Einciga. Joostide buss koos teise rahvaga pidi lõunast startima, siiski lükkus see õhtu kella 20ne peale, meie olime selleks ajaks Joanni pool juba pea tunnikese aja õlut rüübanud, tunne oli mõnus, me olime kohale jõudnud. Enne kui Tartust liikuma saime pidime isegi mõned asjad korda ajama, et kõik oleks rahul. Sõitma hakates oli veel päike ja kõik olime ärevad, kohale jõudes oli juba pime ja kõik olime väsinud sõidust, käisime veel Triinul külas ja Selveris. Joanni juurde jõudes korkisime Alexandrid ja hakkasime nautima, bussiga tulid veel Kennu ja Sants, pulli sai.

Laupäeval liikusime kella 14 ajal Joanni juures Hesburgerisse kõhtu täitma, ülihea oli, ning kui kõht täidetud oli, liikusime RB Whiteoutile. Alustuseks ütlen, et oli kõvasti vähem rahvast kui aastal 09, mil tekkis ka Suema blog, aga TÜRA kui külm seal oli, 15 min kohapeal seistes ei tundnud enam varbaid, ning nii me käisime iga 15-20 min tagant Ralfi autos jäsemeid soojendamas. Võistlus ise oli suht lahe, kuigi nii külm oli, et me tahtsime koguaeg juba Tartu minema hakata, et jõuda (sitase) rms Tamme sünnale, kus olid kõigil plaanid samad - ribadeks tõmmata. No minu ja Hannese rüübe sai alguse juba tagasiteel autos, kus Ralf kassis, et tema veel juua ei saa ja kuidas kurk kuivab. Õnneks ta piinad ei pidand kaua kestma sest 1h 40min-iga olime Tamme pool, kus ta siis korra veel kodus käis ja tagasi oli.

Tamme juurde jõudes käis pidu päris heas hoos, ise lendasin kohe pessu, kuna Tallinna õli oli vaja välja pesta ja kui see tehtud sai, siis võis juba maha istuda ja õllel edasi libiseda lasta. Vahepeal mängiti sellist joogimängu nagu Bussijuht, mida mina varem mängind polnud, kuid kuhu meelitas mu üks võluv neiu, kes väitis, et siin ei pea väga jooma, mis osutus obv valeks, mängu tajusin kiirelt, aga ikkagi olin väike sitane bussijuht, kes neelas nagu punaste laternate tänava tööline. Lõpuks olid kõik suht täis ja siis oli aeg välja tuua Dance Central, kus Orm ja teised oma muuve näitasid, sünnipäev lõppes sellega, et enamus läksid ära, meie jõime veel viina ja jäime lõpuks magama, väga vinx oli. Täna tuleb ka mingisugune külapeale minek ja pärast seda jääme järgmist nv-d ootama!

Üks Joanni pool tihti kõlanud lugu ka siia (Loo leidis KristoK):


Lisan siia veel selle, et nii Ormi kui Kaspari tiimid esinesid võistlustel väga hästi ning said finaali, kokku pääses sinna kolm Eesti tiimi ning seetõttu on tegemist päris hea saavutusega. Kauril nii hästi ei läinud, esimesel runil kukkus tema ja trikid õnnestusid ülejäänud kahel tiimikaaslasel, teisel runil õnnestus Kauril run ära teha kuid teised ebaõnnestusid. Yo
-hannes

2 comments: