Wednesday, March 7, 2012

On maksta

Rahva tungival soovil on vaja kirjutada siia SUEMA blogisse uus postitus, mis kajastab meie tegevusi sellel nädalavahetusel.
Reedel oli Hansu sünnipäev kus me kõik rõõmsalt koos õlut jõime ja head seltskonda nautisime. Paraku mina pidin kaine juht olema, et järgmine päev EMV täiega raibet kütta. Hommikul kerge sissemagamine aga see meid heidutanud ja olimegi õigeks ajaks jõudnud Kuutsekale. Suema poistest sain mina Kaur-Rasmus ainukesena finaali aga seal ei suutnud oma sõitu ära realiseerida. Lumeolud olid ka nii nagu nad olid. Kord oli kahe kikkeri vahel täielik puder ja siis täielik jää.
Pärast meistrikaid, kui Ott oli oma medali saanud ja Visnap oli esimeseks kroonitud läksime tagasi Tartu.
Poodiumikohad:
Mehed Laud:
1.Visnap
2.Madis
3.Sulev

Mehed Suusk:
1.Ott
2.Kristian
3.Oliver

Naine Laud
1.Ivika
2.Kristel
3.Ülle-Linda

Pestud, kustud ja tagasi Otepääle afterpartyle. Esimest paari tundi mäletab hästi ja siis on big blur. Sorry for being too drunk. Hannes kirjutab rohkem, sest tal on maksta. Mõned pildid ka!

Aftekas oli päris lahe, Ott kui tõeline tšempion käristas esimese ringi tuborge välja ja kõik oli tore. Peo edenedes jäid inimesed ikka päris purju, leidus magajaid, kaklushuvilisi ja lohakaid. Väga huvitav oli ise selgena seal olla, nalja nabani. Kui pidu lõppema hakkas seisime me raske dilemma ees, nimelt polnud keegi meist enam kaine ja Tartusse tagasi sõit oli välistatud, õnneks aitas suusatamise kolmas mees Oliver meid hädast välja ja pakkus öömaja enda põrandal, maja oli aftekast 20m kaugusel! Kohapeal kostitati meid veel Kaseviinaga mis oli päris huvitav asi. Tegime Oliveriga kahekesi väiksed joogid, käisime veel kultuurimajast läbi kus Duubas asju kokku pakkis ja jäägri pitsi pakkus ning 7 ajal saime juba magama ära! Selleks ajaks olin mina 48h järjest üleval olnud, mahe. Igatahes sai Duubas hea peoga hakkama ja meistrikate aftekad on alati lahedad olnud.
-Hannes


Siin pilt eelmise aasta meistrikatest. Minul ja Priidul oli maksta teiste arvelt.
Minul siis Kassu(suema) pronks kaelas ja Priidul on Siimu(piupau) hõbe kaelas. Good times.

No comments:

Post a Comment