Saturday, August 10, 2013

Best day ever!!!!

Kuna on reede õhtu, siis väga pikalt ei taha kirjutada - pidu vaikselt juba käib. Vabandan, et pole pikalt kirjutanud, kuna pole aega/motti leidnud.

Räägin ainult suurematest sündmustest, sest töötamine, surfamine ja elu nautimine on igapäevased nähtused. Eelmisel reedel otsustasime, et rendime pühapäevaks rollerid. Nii ka tehtud. Mina, Mari ja Andu rentisime 50cc masinad, mis läksid edasi päris edukalt aga kvaliteet oli küll päris kehv. Liiga julgelt ei tohtinud gaasi peale anda, vastasel juhul oleksid lõpetanud grip käes. Rolleritega trippisime Oahu idarannikul. Enamustes kohtades olin mina juba käinud aga teistele oli avastamist palju. Käisime järgnevates kohtades: china walls, spitting cave, makapuu lighthouse trail, sealife park, mingi blowhole, sandy beach, lanikai ja kailua. Ühesõnaga omajagu kohti. Tagasitulles sõitsime mööda rannikut päikeseloojangusse - megaromantiline naQ. Rolleritega oli siin päris hea kimada, sest kiirusepiirangud on kiirtee väliselt nagunii väiksemad, kui roller välja läheb. Pilte väga ei saa panna, sest enamus sai Andu gopro-ga tehtud aga ta on juba pittu läinud.

5. sai mu väike venna vanemaks. Palju õnne talle! Ilmselt tiksus vanust 17 aastat.

Teisipäeval aga läksin filmikatega põhjarannikule. Kus oli plaan mitut asja teha aga kuna üks kohalik, kes meile kohti pidi näitama jäi hiljaks saime vaid paaris kohas käia. Üks asi, mida kindlasti soovitan kõigil teha, kes kunagi Oahule satuvad on Sharks Cove´i juures olevat Blue Cave´i külastada. Tegemist on siis veealuse tunneliga, mis viib ühte koopasse (nagu mereröövlite filmides, kus varandus on). Põhimõtteliselt tuleb läbida vee all umbes 25-35 meetrit, et teise tunneli otsa jõuda. Ühte pidi oli lihtne, kuna valgus paistis päris hästi, teistpidi aga oli kottpime ja valgus hakkas alles pärast keskkohta paistma. Ehk siis pool maad tuli kottpimedasse ujuda, ümberringi teravad kivid. Pea enamus lõid jala õrnalt veriseks. Sellest saaks ka pilte näidata aga samuti on need gopro peal :(. Minu arvates, lahe asi. Täielik oma hirmuga võitlemine.

Ma nzm töö, kui möödub sellistest autodest koosneb kolonn
Järgmine suurem asi, mille otsustasime suhteliselt lampi ära oli langevarjuhüpe, mida tegime täna. 131 daala eest hüppasime lennukist tandemhüppe 14,400jala kõrguselt ehk siis umbes 4km kõrguselt. Vabalangemist sai umbes minutijagu. Paljud ütlesid, et see on "must do" asi Hawaiil, mina sellest nii vaimustatud ei olnud. Isegi erilist adrenaliinilaksu ei saanud. Oli äge aga koobas pani jala palju rohkem värisema, sest ise ei saanud hüppe ajal pmst midagi teha. Su elu oli täielikult instruktori käsutuses. Backflipiga lennukist väljalendamine oli tegelt ikka natuke hirmus kah :D Maandumisel olid kõrvad täielikult lukus - ma ei kuulnud midagi, mida instruktor rääkis. See oli kahtlane. Natuke oli süda paha ja pea valutas aga pole viga. Õhtul sai tööl ikka käia ja nüüd pittu. Vb Mari jutustab teile veel midagi ja pilte proovin ka tagantjärgi lisada.

Seniks aga olge mõnusad ja ärge võõraks jääge!

Lisa: Torm oli lahja. Tegelikult sellist asja nagu "torm" ei olnudki. Õrn vihm ja kerge tuul - põhimõtteliselt tavaline Eesti suvepäev. Lennupiletid ostsime ka ära. Mina, Hans ja Mari lahkume saarelt viiendal septembril ja läheme NY pea nädalaks. Vahepeal pidime korteri üüri ka maksma - vanas rahas sulas 20k krooni !!!


MAXXTA

Maailma suurim malz
Ommik tööl

2 comments: