Tuesday, August 18, 2009

Rattamatk

Rattamatk mis kujunes kohe rattaralliks õnnestus igati hästi ning selle eest tuhat tänu härra Ralf Kiidjärvele kes kõik orgunni ja töö ära tegi.
Esimesel päeval hoiti rahulikult 20 keskmist ja sõit oli kerge, isegi igav. Päeva finishi teine koht vähemalt!
Teisel päeval otsustasime naisosalise Liisu autosse pakkida ja mehelikku tempot arendama hakata. Päev algas kenasti kuid esimene tagasilöök oli umbes 25km stardist kui olime sunnitud sõitma kõige ulmelisema teetöö alal. Teeks seda kutsuda ei saanud. Teetööd ületatud hakkas vihma tulema, alguses ei olnud hullu, aga mida aega ja maad edasi seda rohkem sadu hoogu kogus ja poole maa peal oli kõigil külm ja märg olla, viimased 50km olid rõvedad aga kui Ormi vanavanemate juurde jõudsime ootas meid soe tuba, söök ja kõik muu hea. Õhtul tekkisid plaanid, et tripi pikim päev tehakse kaheks, juhul kui ilmastikuolud ei muutu. Õnneks nii ei läinud ja kolmandal päeval sõitsime 140km millest ebameeldiv oli vaid 9,4km pikkune teetööde lõik. Pärnu vahefinishis sain ka korraliku võidusõidu maitse suhu, kohaks kahjuks neljas. Enne pimedat jõudsime Valgeranda kuhu telgid püsti pandi, mõned käisid ujumas ja püstitati ka lõke mille tarbeks Ralf, Tamm ja Sants kellegi hoovist puid varastasid ja vahele jäid. Kiired jalad päästsid lõkke. Kuna telgikohti polnud piisavalt magasin mina Liisuga olude sunnil autos, hommikul tuli välja, et see oli parim koht kus olla kuna öösel puhkenud suuremat sorti torm.
Neljas päev ja tõotas olla tagant tuul Viljandi suunas. Ujumida oli sitaks lahe, üle pea lained! Ilus päev ja sõit ning finishis võtsin kolmanda koha. Ööseks saime Triinu vanaema juurde. Sauna sai ka! nice.
Viies hommik ja kõigi peas keerlesid plaanimuutused. Kas jääda päevaks Triinu vantsi juurde, minna Tartu ära või jääda algse plaani juurde ja sõida Otepääle.. Otsustasime Tartu ära minna kuna Otepääle polnud eriti asja ning plaanitud kilometraaš oli ka ületatud. Vahefinish Emajõe lähtmes kuulus mulle, w00t! Kiirendama hakati 15km enne seda, sitaks lahe. Kavilda ürgorus plaaniti järgmine vahefinish teha, aga ma ei viitsinud seda ülesmäge sõitu ette võtta ja jätsin jõu lõpufinishi jaoks. Ilus päev lõppes viienda kohaga ja nii minul kui Ormil oli 9 punkti ja jagasime kolmandat kohta. Õhtul poodi ning Tamme juurde, grill&chill ja minutimäng.....
Igatahes, sitaks kõvad mehed kõik ja järgmine aasta tuleb veel kõvem tuur!!
1. Kaspar 22p
2. Ralf 21p
3. Orm/Hannes 9p
4. Kristen 7p
5. Sander 4p
6.-8. Kristo, Peep, Nuudel 1p
9. Liisu 0p

4 comments: