Saturday, August 22, 2009

SuEma @ EHHF






Nuudel siinpool seda plaati lammutamas.

Alguses tulime mina, Sants ja Rolf Tartust bussiga. Mainimata ei saa jätta, et buss oli täiesti täis (eriti naerma ajasid mingi fashionpeded, kes liiga palju ruumi hõivasid). Anyways, jõudsime kohale, siis kohe Elva *kaubanduskeskusesse*, tõmbasime mõned söögid sisse ja siis jõudsid juba DJ Orm ja MC Cäsper ka kohale. Veits passisime tühja ja siis võtsime soojenduseks ka mõned õlled. Rahast lagedale Ormile ja Ralfile sai veits ka võlgu tehtud. Orm sebis endale pileti, passisime veel tühja ja siis liikusime juba EHHFi alale (sorry guise, aga koht oli küll veits sitt, liiga faking palju kõndimist). Kohale jõudes olid laval mingid mõttetud patsaanid (Põhja-Tallin ftw), peale seda tuli Madis Rei ja tema gäng veits biitb0xxi tegema (mis oli hea) ja siis tulime tagasi, võtsime jooki juurde ja suundusime oma ööbimiskohta, kuhu jõudmiseks läks omajagu aega, sest tuleb välja, et Elva polegi mingi väike geto nagu me eelnevalt arvasime. Anyways jõudsime kohale - ööbimiskoht - grillmaja. Rohkem bauss nagu olla ei saagi. Veel parem oli kiire transport EHHFile tagasi - autoga! Shouts out to G-Enka onu! Festivali alale kohale jõudes kohtusime Kauri ja Andrega, kellel polnud pileteid, sest mingi Alex Rakverest oli nad üle lasknud (hea töö!). Mingi huijjamise peale said Andre ja Kaur ka sisse - tüübid olid ikkagi lineup'is. Siis hakkasime juba täie raha eest kütma, tulid head laivid ja tuju läks veel paremaks. Õhtu lõpetas Ühendatud Inimesed ja peale seda liikusime läbi suure vaeva jala tagasi koju. Praegu veel siin ja eks näis, mis edasi toimub.

C'ya, mufckaz.






10 comments:

  1. Veel mõtlen, vb olen ka õhtul kohal. Puhusin tund aega tagasi 1 veel ja krdi kõnts on olla. ... vaatab, mis saama hakkab.

    ReplyDelete
  2. me ka hannesega liitume täna õhtul!!

    ReplyDelete
  3. üritus hea, tuju sellest üritusest veel parem. :D vittu minge.

    ReplyDelete
  4. krdi greks, sebi mu müts tagasi :D

    ReplyDelete
  5. liitusime hannesega... väga kõva oli! ja reimo su mütsi leidsin ma hommikul telgist üles ja see nüüd grexi käes... võta ühendust temaga!

    ReplyDelete
  6. Väike parandus. Aleks ei lasnud midagi üle. Ülišeff vend ja tekitas just väikse ViP tunde. Little misunderstanding.

    Aga EHHF oli kõva. Kõik oli kõva. Big ups GGGGGGGGGG---- Enkkkaa!! ya know bitches

    ReplyDelete
  7. biggup g-enka in-fucking-deed!! :D

    ReplyDelete
  8. kes krdi türaauk see g-enka on ? käige vittu õlid ja pange viina! TIPPP RSK!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  9. Kes sa sitaneemoperseüldseoledettuledsiiakaagutama.?

    ReplyDelete