Sunday, January 31, 2010

Ralf 18

Hannes siinpool (Ormi failposti uuesti kirjutamas)
Ralfi sünnipäev oli omamoodi,
kohale sai mindud juba poole kuueks ning üritus löödi käima väikse baila ja paaritunnise mullivanni ringiga. Kui ülejäänud peolised Tammega kohale tulid -10 paiku- läks ka korralikum pidu käima. Baila nonstop ning alkohol kadus kiiresti, Ralf pakkus nii mõndagi ka süüa-juua (suur süda Ralfi ema makrasalatile (milf naljad incoming)).
Suurema osa ajast mina filmisin ja sain ka päris häid asju kaadrisse.
Kahjuks ei õnnestu kõik tegemised nagu plaanitud kui oled veidi tarbinud, ja nii ka seekord. Vaene Eva ebaõnnestus noa käsitlemisel ..

Kolme ajal lahkus bussitäis rahvast Tamme juhtimisel aga see ei tähendanud, et pidu läbi on.
Mullivann oli ikka töös ja hoolimata sellest, et mõned juba magama olid läinud või ära kadunud olid käis pidu veel edasi.
Kikuga vaatasime hea tühja toa välja kuhu hiljem magama heita. Mõeldud tehtud, hakkasime tuba ümber sättima, et ikka mugavam oleks. Plaanis oli üks voodi asendada kõrval toas oleva voodiga mis selle toa teiste vooditega sama mõõtu oli, üks suur voodi! Kristo mõtles ka appi tulla.. 'ma ei usu, et sa julged Kristo' ja tagurpidi saltoga läbi voodi. 15 mindise mööbeldamise järel oli tuba hullem kui kunagi varem.
Siis otsustasid kolm tundmatut noormeest unelejaid segama hakata ning seda tehti.. väga omapärasel viisil, Rätseppa näete siis küsige videot näha.
Pärast rõvetsemist otsustati veel viimane suits teha (mille Kristo majaomanikult sai) ja magama keerata. Kell oli 8.
Kui mina kell 11 ärkasin olid kõik peale Kristo ja Kiku juba ärganud ja mullivanni nauditi täie raha eest. Üllatus! Kast õllet oli veel alles..
Voyagerid lendasid maja ette ning sõit tagasi sai alata. Ülibauss reis ja iga 10km järelt erinevatel põhjustel peatus. Kristo tegi kino ja lõpuks jõutsime Selverisse, mõni mees võttis veel mõned õlled ja pool rahvast läks Ralfi poole kus sauna ja soliidset Bailat sai nauditud (sõnaahela rekord sai seatud ma ütlen)
Kell 6 lõppes see pidu ja mindi bussi peale, kus sai ka palju nalja.

Kokkuvõtteks siis nii palju, et kuigi pidu leidis aset üsna kõrvalises kohas (võrtsjärve ääres) ja pool rahvast kohale ei tulnud õnnestus sünnipäev väga hästi ning sellest jäävad peaaegu kõigile vaid head mälestused.
Pidu oli väga lõbus!










PALJU ÕNNE RALF!!!

10 comments:

  1. kaltsud - kaltsudeks, Hr. Orm-Gregori väänas nii haige piruka, et viskas pildi eest ja pidi poti peal kiire uinaku tegema.

    ReplyDelete
  2. tra hui :D kreks istu vittu endale midagi, pidu ülimõnus, jooki jagus hommikuni kuni ma enda boxerid stringideks tõmbasin ja 9 ajal uinusin, Ralfi juures lasime julmalt edasi, bailad ja jutud, ostsin õllet - see kadus enne, kui ma selle avada jõutsin, ei tea mis juhtus, Ralf oli kella 18ks täiesti kabi ja ma jõudsin just koju ja olen suht putsis, emal on sünnipäevj a kinkisin 2L Walteri ballooni dav läheb magama

    ReplyDelete
  3. ütleme nii ,et pidu oli LAHE ;)

    ReplyDelete
  4. Mhm, tänan Triinut ja Reenat nii suurepäraste piltude eest, eksole!:)

    ReplyDelete