Thursday, March 25, 2010

Päevad

Viimased kaks päeva on suema lumelaud hänginud Kuutsemäel.
Kolmapäeval algas Kuutsemäe camp kuhu registreerisid end ka Joostipoisid. Mina läksin ka mäele ning see oli väga hea mõte. Kaspar oli ka.
Päev ilus, päike paistis, kõik panid pargis ränka. Mööduski teine pargis hullu pannes, korraks käisime söömas ka. Filmisin ka, Sisask pildistas.
Õhtul saime pargi sheipimise maitse ka suhu, päris aeganõudev töö teine aga vahva oli, Orm sattus hoogu muidugi ja sheipis kõik reilid-boksid ise ära.
Öösel pidu majas nr.3 .. või noh, vaiksemat sorti joomine. Tänud tasuta õlle eest Ossu, Peep ja Kaur (mitte need Peep ja Kaur keda te teate suurem osa rahvas)!
Neljapäev oli veel ilusam (minu jaoks) hommik algas soojendusega enne tõstukite avamist, selleks oli jalgpall. Tiimid otsustasime teha Tartu vs. Tallinn stiilis ning meie tiimis oli 7-8 venda, Tallinna esindas ~18 pealine meeskond- saime 8:7 pähe.
Tõstukid pandi käima ja mina olin tänu väiksele sneikimisele hüpetel esimene, mõnus.
Ilus päev, filmiti mitte ainult ühest kaamerast (üks kena tüdruk filmis dokumentaali tarbeks millega üritatakse tuulepargi ehitamine Eesti ühte parimasse surfipaika ära hoida, edu talle!)
Päeva lõpus mõtles Kassu, et teeb üksinda Nalja-Neljapäeva ära, hipistuff. Ja lõbus oli, päike oli täiuslik, loojang ajas ...
Nüüd kodus ja puhkan, homme jälle mäele hooajast viimast võtma!

4 comments:

  1. Näib tegus!
    Ise jõudsin just Teele Mansionist koju. Pidu, kus ka kaine peaga tsill oli(saunad, mullivannid, kõik jutud). Jube unine seis.
    pce!

    ReplyDelete
  2. head kaadrid:P tundub ülilõbus olevat teil

    endal paraku jah läks see hooaeg aia taha aga noh see ei jää viimaseks hooajaks ma arvan:P

    täna joogensit booya

    ReplyDelete
  3. iiiis norm.. hüpped on pehmed.. maandumised veel pehmemad., laual läks klamber katki.. ilm on sitt. muidu on väga chill.

    ReplyDelete