Sunday, March 21, 2010

Suema

Sünnipäevapidu oli üle ootuste tore, tuhat tänu kõigile kes kohale tulid ja peo meeldejäävaks tegid, teid tuli küll omajagu, aga see oligi lahe.
Peen muusika mida pakkus meile KasparG ja värskendavad joogid Ormi ja Tamme esituses. Ja strobo.
Esimese tunniga oli registreerisin 40 kohalviibijat, pärast kahe tunni möödumist oli külalisi 70 jne. Kokku käis 100 kanti.
Minu töö oli inimeste sisse/välja laskmine ja peo sujuvuse tagamine. I did great, Iäm the best.
Alguses tundsin muret kuna 100 inimest ei ole naljaasi, aga kõik toimis enam-vähem ja oli väga tore. Aitäh keegi kes kettis tantsupõrandale, keegi kes lifti ette, keegi kes trepikotta, keegi kes nurka, keegi kes mu koti täis roopis ja keegi x10 vetsus, aga sellest ei ole midagi, mulle meeldibki okset koristada, fuck yea!
Peo käik oli väga huvitav, minu jaoks, sest suurem osa pani rõõmsalt möllu samal ajal kui Hans peole ootamatu lõpu oleks toonud. Nimelt otsustas meie väike rõõmupall mingi tüdrukuga privaatsematesse tingimustesse minna milleks osutus korrus allpool olev bürooruum, mõne hetke pärast olid G4Si onud ka kohal. Õnneks olid nad arusaajad kutid ja ma suutsin Hansu kindlast peksust taskulampidega välja rääkida.
Muud midagi ei juhtunudki.. kui ainult mõned liialtpurjus inimesed välja jätta oli olukord väga mahe. Kevin tegi väga ilusa kõne (k), Madis, Otto, Wetu ja Märss tegid tecktonicut vahepalaks, ja ma sebisin mehi tantsima.. tüdrukud olid jube nukrad ju omavahel!
Mõned mängisid bailat, mõned kettisid kuskil, mõned grindisid baariletti ja suurem osa rahvast tantsupõrandat.
Peo varajane (kell 4) lõpp kurvastas kõiki ja seda tuleb järgmine kord arvesse võtta!
AITÄH VEELKORD KÕIGILE KES KOHALE TULID JA ERITI LAHEDAD OLID.
special rep: Kaspar, Kristen, Orm, mina ja Suema (Peep, Kaur ja Kevin ka veic).



Orm:
Tahaksin veel kõiki tänada ühe igavesti meeldejääva ja super(ükskõik kui palju häid omadussõnu) peo eest. Kuigi algne Suema sünnipäeva idee tuli minult.. pean ma tunnustama kõiki kes suuremal või vähesemal määral selle peo toimumisele kaasa aitasid. Tänan Hannest kes üüris koha ja vastutas peo sujuvuse eest, Kevinit kes oli nõus paar lauset Hansu mälestuseks ütlema, Tamm kellega me suutsime ühe korraliku baari kokku panna.. veel DJ Kaspar Grigorjev kes mängis muusikat.. Peep ja Kaur kes olid toeks nii koristamisel kui ka peo eelsel planeerimisel.- Suur AITÄH Eerik Kõutsile kes laenas meile oma kõlle.. tnx Sants veekeetja eest.. aitäh Rein, et meid vedasid. Aitäh Mihkel, Sander Sein, Martin Märss, Ly ja teised kes olid all ukse peal. Suurepärane, et Hannes meile StRoBo sai. Veel suurem tänu Triinule, Reenale ja Eva-Laurale kes tegid peost suurepäraseid pilte. Aitäh Annale, Hannale, Getterile ja Cäthlyle kes meile ühe väga ilusa kingi tegid. Tnx Doris Karika eest. Aitäh KÕIKIDELE kes tulid kohale, et toetada meie üllast tegevust ja kes mälestasid meie seast varalahkunud sõpra Hans-Kristjan Rodimad,, puhaku ta rahus!



Pean tõdema, et kui arvestada mis järelkaja mina olen peo järgselt kuulnud siis tundub, et pidu tuli hästi välja.. ehk isegi paremini kui algselt julgesime loota. Ning loodame, et see ei jää viimaseks SuEma sünnipäevaks. Aga nagu on teada siis pilt ütleb rohkem kui tuhat sõna.
















16 comments:

  1. Kuidas Hans suudab alati mingi sitaga hakkama saada?

    ReplyDelete
  2. tatatataaa http://public.fotki.com/Triinzz/suema-snnipev/

    parool:suema

    jap olge tublid ja piltide eest peab tänema evat ja reenat ja mind!:):):):)

    ReplyDelete
  3. jailbait is a fineee diet! go hans!

    ReplyDelete
  4. Tänud kõigile Suemakatele. Pidu oli ülikõva jas rahvas vinge :) Järgmise korrani, ja kui abi vajate - call

    ReplyDelete
  5. üle 2000 krooni eest jooke lihtsalt joodi nii sujuvalt ära, et halb hakkas.. ma olen ikka iga minutiga aina rohkem rahul, et me suutsime selle nii välja peetult läbi viia.. veel kord suur RESPECT kõikidele kes seotud.. jääb igavesti meelde.

    ReplyDelete
  6. sry.. aitäh Kaarel.. super sooritus! andis peole palju juurde.

    ReplyDelete
  7. tõesti pidu hea, tuju hea ja üli hea,.

    ReplyDelete
  8. mulle ka nii meeldis, tnx kutid

    ReplyDelete