Thursday, June 24, 2010

Kuda nii ull sai ?!



Peale kamraadide lõpetamist läksin Mari maale Saadjärve äärde, kus hakkas Jaani tähistamine. Esimene öö möödus magamata, sest OGJ arvas, et väga vajalik on laulda saksofon guy soolot terve öö. Jah, OG oli full kabi ja ajas kõik närvi. Päev algas enamuse jaoks mõnusa peaparandus napsiga. Umbes kell 12, kui peaparandus lõpetati, hakkasid kõik tööd tegema. Naised tegid toas süüa ja mehed, va paar tolgust, kes lebotasid, tegid puid, niitsid muru ja valmistasid jaanituld. Kui tööpäev läbi sai käidi saunas ja avati õlled. Õhtu jooksul sai palju süüa ja juua. Liha oli nii palju, et seda jäi üle. Pimeduse saabudes sai üle lõkke hüpatud. Siim Sauk tegi supermani üle lõkke - ull asi nooo. Peale hüppeid mindi jaaniusse ja sõnajalaõisi otsima. Jaaniusse leidsime kamba peale päris palju. Mari venna G2 aeti ka pöördesse ja 6 inimest sõitis kapotil ja 3 katusel, see oli lõbus. Pidu kestis varaste hommikutundideni. Igati vahva jaanipäev oli ! Panen mõned pildid ka.

Hansul juba uus naine.

Nii see sõit käis.

Hannes:
Sõbrad, kes kuskile suurüritusele või maakohta või Mari maale ei läinud, võtsid Jaanid vastu Ralfi juures. Rahulik grill&chill ja väga muhe oli, saunas käidi ka. OG oli ka seal algusest peale purjus ja kõigil oli tema üle tore naerda. Purju jäädi Baila saatel. Ühel hetkel pandi ka linnas peetavale Jaanitulele kohane väike lõke püsti. Rahvast oli palju aga külmkapi tühjendamine ja sitamaja ei rõõmustanud Ralfi.. Olenemata tõrgetest oli pidu korralik ja kestis kaua, 5-6 saadi magama. Tänks Ralf, ostame süüa sulle kunagi.
Hommikul äratas meid Triinu koristamine ja pealelõunal sai purjus peaga kodu poole marsitud.
Tänastest uudistest siis nii palju, et Christianil on suur üllatus ja Hannesel on nimepäev!

Mina võtan kaks õhtut puhkust välja.. Lõpupeost ja Jaanilaupäevast räsitud.


Diana ei ole asjaga eriti rahul..



OGJ: Nõõõõ nõnnnõõnõõnõõ nõõõ nõõõ nõnõõõ bõõõnõõõn õõõ.. Ütlen kohe ära, et need kolm päeva olid minu elu kõige rängemad,. Lõpupidu oli esmaspäeval legendaarne,, pärastlõunal alustasin liitrise caribba/red bulli/laimi ning jalgpalliga.. hiljem käisime saunas ja ettevaatlikult järves ujumas. kiidan kõnesid ja muud pulli.,
õhtul olevat ralf ka läbi käinud mida ma ei mäleta.. hommikul tegime arnoldiga väikese sierra ja siis tuli melts juba järgi.. läksin koju kus ma kaua ei viibinud sest vajalik oli minna Konna poole kus lõpupidu edasi läks,, enne ostsin rimist 24x0,5l ja vaatasime jalkat.. käisime greteli pool ja tammelinnas ning kell 3 tuli reiniku piffide golf eedeni juurde ning algas seiklus mari maaale.. mari maast rääkis ralfi enamuse pulli ära.. mis on muideks võrtsjärve ääres mitte saadjärve. käisin kurega ujumas ja lõhkusin puid,, kolmapäeval viis vaab meid linna ning siis algas jaani pidu ralfi pool. kokku saab selle otsa võtta nii: jalka/alko/saxophone guy remix long.


Kiku üllatus, Hull mees!

9 comments:

  1. OGJ @ multitasking @ jaanimöllud :D

    ReplyDelete
  2. http://public.fotki.com/Triinzz/jaanipev/
    parool: jaan

    Pliiiiiiis olge korralikumad:):):):)

    ReplyDelete
  3. Orm keset Hurda tänavat paljajalu ja särgita oli hea vaatepilt:D

    ReplyDelete
  4. eeldan et järgmine jaan tuleb alko vaba ja saab tuntuks rohke une poolest.

    ReplyDelete
  5. Tehke pilti siis ,kui mehed on sunas. Ea töö

    ReplyDelete
  6. Kiidan jaani.. hale norm möll.

    ReplyDelete