Sunday, June 13, 2010

Päev Soomes!

Reedel Reena sünna.. kell 1 läksin koju et paar tundi magada sest Arvi lubas juba kell 4 mul majas ees olla et tallinna sõita. Tallinnas sõitsime kohe kiirelt viking line laeva peale ja soome poole ajama. Sihtpunkt oli siis Sipoo Bulldogsi koduväljak Söderkullanis.. et mängida järgmine mäng Soome Ameerika jalgpalli teises liigas. Väike ülevaade mängust: Tallinna Torm võitis oma esimese mängu Soome II divisjonis alistades Sipoos võõrustaja Bulldogsi. Mäng kulges Tormi kaitse domineerides. DE Arvi Jnetson tegi kohe esimesel veerandajal Sipoo mängujuhi fumble-i endale saades touchdowni. Ka järgmised 2 punkti tegi Tormi kaitse skoorides safety. Viimasel veerandajal jooksis touchdowni FB Vladislav Zotov, kellele see oli teine touchdown kahes mängus. Lisapunkti üritus oleks halva snapi tõttu peaaegu nurjunud, kuid holder Jaroslav Korotkov suutis palli siiski kätte saada ning löögi asemel hoopis 2 point conversioni joosta. Lõppskooriks jäigi 16:0 Tormi kasuks. Kuna me mängime ründes hästi palju jooksusid siis minu ja ingemari roll on teha põhiliselt oma jooksjale teed. aga ühe viske suutsin ma siiski ära rikkuda.. kuigi vise oli hea ja ma olin ennast üsna vabaks jooksnud siis oli mul raskusi palli püüdmisega.. vastased lõid vastu käsi ka üsna ohtralt.. aga see selleks. See mäng sain 5 korda puntida.. kuna eelmine mäng ei tulnud osad pundid snappide pärast hästi välja siis see kord otsustasime paremini.. ning enne mängu harjutasime Marioga üsna innukalt. 3 punti lõin korralikult kaugele vasakule äärde nagu peab.. üks läks vastaste blitzi ning madala löögi pärast tugevalt vastaste liinimehe kiivri pihta ja põrkas kõrge otse õhku mis ei ole nii hea tulemus.. ning viimasega oli selline lugu et kohe kui ma hõiskasin down-ready-set-hut.. lendas pall üsna mõnusa kaarega üle pea ning ma ei suutnud seda kätte saada.. jooksin kiirelt pallile järgi.. sain palli kätte ja mõtlesin, et kas joosta või lüüa.. õnneks suutsin murdosasekundiga otsustada, et pean lööma,, ning sellel hetkel kui ma sain pallile jalaga pihta lennati mulle sisse.. aga õnneks lendas pall üle keskjoone. järgmine mäng on siis sellel laupäeval Tallinnas Kalevi staadionil. KÕIK MÄNGULE!! lähipäevadel üritan jälle video kokku panna. see you~!

9 comments:

  1. Eile olin kodus vaatasin telekat ja üks vend tuli sinna ja hakkas puntima. Siis oli snap snap snap ja mul ei tulnud enam puntimine välja.
    Punt ur stupid face.

    Me ei mängi mängu nii, et räägi eesti keeles, lohh.

    ReplyDelete
  2. Orm jah, ma arvan et peale sinu ja Ingemari ei saa mitte keegi su jutust aru, ilge snap ja blitz küll ikka. Muidu tore, et võitsite!!!

    ReplyDelete
  3. ja kirjuta enda posti ette alati skoor, sest muust sogast eriti ei saa aru :)

    vastastele otse blitzzi ja siis tuli palliga headshot, nice!

    ReplyDelete
  4. siis peate laupäeval mängu vaatama tulema..

    ReplyDelete
  5. et kui ma mängu vaatan siis ma saan snapsnap kohe blitz snap kõigest aru wewewewewe ?

    ReplyDelete
  6. loodetavasti.. kui natuke reegleid ka lugeda.. aga ma panin siis ühe video juurde mis natuke kehvasti alguses läks,

    ReplyDelete