Sunday, January 16, 2011

Back in action.

Tagasi Vuokattis.
Kell on 9.37. Väljas on -27 ja ma panen riidesse, et mäele minna. Parki ei ole muudetud. Väike liin ja suur liin kõrvuti pärast seda katus/jib/jam/reil. However u call it. Peale seda 6m downreil ja selle kõrval flat down reil.
Pipe hakkab ka valmima ja peale seda väikeste hüpete liin ja corner.
Mingi hetk, kui kõik valmis on teen pildid ära ja viskan ülesse.
Vaatasime eile maailmakaid kus Vuokatti kutid ka osalesid. Aleksi oli viies. Stompis switch double back rodeo esimesel runil ja switch backside 9 teisel runil. Roope, kes Burton Euro Openi slopei kinni pani kukkus palju aga pani ka hullu oma backside 12 ja muu jamaga. Väga kõva. Võitis Petja ka Soome kutt. Seppe oli kolmas ja mingi düüd oli teine. Prantslane.
Õhtul vaatasime LOTRi return of the kingi ja siis magama, et nüüd jälle hommikul Soome külmust ja pimedust nautima. Ha. Mingi neljapäeval või reedel saime nautida kõige paremat sõidupäeva vist üldse mis siin saanud oleme. Vähemalt mina. -1 selge ja lumi pehme. Hoogu ka nii, et tapab. Maandumised ka perfektsed.
Igatahes siin Torsteini uus video: http://vimeo.com/18786743 ja ärge unustage hoida silma peal X Games Real Snow võistlusel kus võitja 50 tonniga koju läheb. Väga lahe. Sexton räägib ka natuke siis võistluste välisest lumelauatamisest. Bam!! http://snowboarding.transworld.net/1000143136/featuresobf/120-seconds-joe-sexton-on-x-games-real-snow/

Mina väljas. Me out, Kaur out. Mis iganes.

5 comments:

  1. Sorry, et ma ei häkkinud nii, et te ei saa kohe lingile vajutada aga nahhui ctrl c, ctrl v.
    Bitches.

    ReplyDelete
  2. aa ja Torstein on lahe klemm ikka.

    ReplyDelete
  3. bOOOOYA Kaur tegi postituse... tee üks nüüd oma kälude kohta ka...

    ReplyDelete
  4. Ma ei tea mis kälude teemat sa siin ajad aga projektor ja xbox. Seinasuurune mänguelamus. Skate3 for life!
    What the hell..
    Varsti teeb pilte!

    ReplyDelete