Tuesday, January 25, 2011

Fail!

Jalg on paks! Ei ole üldse nii hull aga valus on aga painkillerhigh töötab.
Ei oska panna pilte paremini aga näete kõik ära ja saate aru millest ma nüüd kaks nädalat ilma olen. Pipei lõpus on see kikker sinna tuleva bagi jaoks. See ei ole niisama naljaga tehtud. Peace guys. Miks see kiri mis ma siin kirjutan on sinine ja underlined. I dont know.













Oli tore lumine hommik, kui Kaur pani riidesse, et kooli minna.
Kooli jõudes ei olnud Kauril midagi muud peas, kui ainult peale kooli kiiresti mäele joosta.
Kuulge poisid meil on 20 minutit tunni alguseni aega lähme õige hüppame batuuudil! Mõeldud tehtud.
Wow! See oli kõrge hüpe! Teeme saltosi ka! Väga vinge!
Tead mis on veel lahedam? Hüppame kahekesi batuudi peale, kui Kaur on seljaga, et talle tõsiselt näkku keppida. Samuti mõeldud ja seejärel tehtud. Vaata kus lits lendab vastu seina ja siis änkliga jälle batuudi peale. Naljakas. Ei tea kas tal on valus? Ou shit ,peaks kotiga lund tooma. Mõeldud tehtud.
Kuradi jobud, mis teil viga on? More like gofuckurselvesubitches.
Igatahes õhtul tuleb siia alla ilustreeriv pilt(illustreeriv?) dno u decide. Pilt on sellest kuidas mu jalg on mingis imelikus strap on lahases ja kuidas ma 2 nädalat midagi teha ei saa, kui karkudega õlalihast treenida.
Ja veel tuleb pilte ma lasen pargist teha kõik pildid ja pipe on ka nüüd valmis. Awesome times here in Vuokatti. Ja puudri sees karkudega kõndida on sama hea, kui kassi vannitada. Ok tuleb parem võrdlus. Puudri sees karkudega kõndida on sama hea, kui switchis triple kinkile 27 hüpata ja teistpidi sama palju välja. Okei veel parem puudri sees karkudega kõndida on võimatu ja mida sa teha võid on pea ees puudrisse diveida. Peace im out. Pildid õhtul. Torsteini Killingtoni run with broken ribs down below. I wonder if its possible with a broken ankle?
http://vimeo.com/19108627

4 comments:

  1. see on nali cmon. Switch triple back rodeo. Võta pea persest välja.

    ReplyDelete
  2. :D tundub äge, ise saan ainult lumelauast und näha, mis on ka mitmel korral juhtunud.

    ReplyDelete