Saturday, June 15, 2013

Uudised Hawailt!

Helloo!

Elu siin saarel on päris edukalt kulgenud. Eile saimegi kätte oma SUUREPÄRASE korteri - meil on 2 magamistuba, hiiglaslik elutuba, väga rohke elektroonikaga köök ning 2 vannituba. Oleme päris rahul. Ainuke probleem on see, et peame hoidma üsna madalat profiili, sest ametlikult elab selles korteris ainult 4 inimest, meid tuleb kokku aga vähemalt 8 võib-olla isegi 10. Seega peame house managerist ja security mehest vahel mööda hiilima. Aga muidu on chill.
Vaade diivanilt
Vaade koridorist

Vaade korterist mere poole
Kui korteri olime kätte saanud, siis läksime oma asjade järgi ning kui me filmistaaride korterist lahkuma hakkasime, siis nad pakkusid kolmele tüdrukule flaierite jagamise tööd. Mina, Tuule ja Liisi (meie korterikaaslased) haarasime kohe heast pakkumisest kinni ning kell 5 õhtul läksimegi kaheks tunniks tööle. 10 taala tunnis teenida pole just paha, easy money. Pärast tööd tulime koju ning tegime edasisi plaane, milleks osutus Wallmartis käimine. Siin on imelik see, et kui sa avastad õhtul kell 10, et ohh, oleks vaja poodi minna, siis võid kindel olla, et lähima 3 h jooksul on kindlasti kõik poed veel avatud. Isegi kell 2 öösel on poed veel lahti, imelik, aga mugav. Trippisime siis Wallmarti ning tegime hiiglaslikke sisseoste. Ostsime 2 suurt madratsit ning ühised tarbeesemeid uude korterisse. Kõik ostsid ka omajagu sööki, seega oli neid kompse kohutavalt palju ja ega Ameerika ei ole eriti säästlik riik - kõik asjad pakiti kilekotti ja siis igale kotile veel üks kilekott ümber. Olime sellega arvestanud ning jätsime suurima hea meelega ostmata prügikotid, sest ühest suuremast poeskäigust saab vähemalt 20 kilekotti.

Nüüd kui korter olemas, siis saab keskenduda rohkem töö otsimisele. Kaspar on mitmesse kohta CV saatnud ning üritab kiirelt tööd leida. Mina oma väikese töö otsa eest saan juba raha, mis on super, kuid homme lähen ka paremat tööd otsima. Loodetavasti läheb ka sellega hästi =)

Täna pärast tööd käisime vaatamas seda sama showd, mille flaikusid me jagame. Saime ka sõpru kaasa võtta, seega Kaspar, Kristin (ka meie korterikaaslane) ja Margo (Hansu korterikaaslane) tulid meiega kaasa.
Show

Muid huvitavaid fakte: Hawail on väga palju asiaate, kelle inglise keele oskus on null (kui küsid midagi, siis ainult noogutavad), kraanivesi maitseb täpselt nagu Tallinnas (meil on õnneks abikäsi - brita filterkann).



Täna õhtul rannas


Nii, aga muidu on tore, Kaspar on väga andekaks kokaks hakanud ning väga maitsvaid roogasid nuudlitest ja pakisuppidest tegema hakanud :D Kiidan!

Mari

2 comments:

  1. olete tallinnas vist valest kraanist vett joonud :D
    aga soovin edu tööotsinguil!

    ReplyDelete