Sunday, July 5, 2009

Laulupeo afterparty!!!

LAULUPIDU OLI LIHTSALT FANTASTILINE!

Kiidan kõiki kes laulsid, tantsisid ja niisama aega veetsid! Eriti kiidan Evelini. kellel on sünnipäev.. 17 tuul ja torm!!.ok igastahes.. kõik asjad olid lahedad.,. inimesed jook ja muusika ja kõik muuu. kiidan lihtsalt taevani.. TÄISSS SITAMAJA! aga eriti lahe oli see kuidas me saime autoga piritalt sadama rimi juurde.. see oli nii et me olime tee ääres ja hääletasime aga keegi ei võtnud peale,, kuni tuli Dima .. vennal oli saab 9000 turbo.. manuaalkast.. ja viis meid.:hannes, kaur, orm ja mihkel. lihtsalt autoga ära-. aaa ja muideks täiega laidan ummikuid.., ja kõik kes ootasid pirital bussi said lihtsalt tünga.. meie käest.. kes me saime autoga lihtsalt linna ära, cool.

praegu istume rimis.. sööme.. ja ootame kassut.. siit lähme korterisse kus tuleb väike olemine ja sitamaja!. :) :) :) Ohhh ma lõpetan.. Kaspar just jõudis!

5 comments:

  1. väga äge et sa igas jutus korrutad milline sitamaja sul on

    ReplyDelete
  2. Eile tegime tartus sitamaja, haiget sitamaja lihtsalt. Nagu, see oli nii, et olime linnas onju ja siis lihtsalt järsku nagu haige sitamaja , SITAMAJA. Õhtul käisime kennu pool , panime sitamaja püsti - äge oli.
    Orm the poophouse presidendiks!

    ReplyDelete
  3. naljakas :D . Grex sa tead autodest suht palju. Oli manuaal... oli!



    Iga inimene tegelikult teeb manuaalil ehk manuaalsel ja automaadil ehk automaatsel vahet...

    Nojh...

    ReplyDelete