Sunday, July 5, 2009

Oleme siis viimased 2 päeva minupool aega veetnud. Reedel tegime grilli, sauna ja kelle kannaluud võimaldasid, need ka batuudil viite minni ( 4% ja veel 1 bäkki kristo plz :D). Ajasime siis päris kaua väljas juttu veel, õgisime koibi ja nautisime õlli... jaaa kaarli joindi kraami. Aaa... mainimata veel, kes siin olid siis, enamus läks tallinnasse tartu lippu hoidma, niisiis meid nii suur seltskond ei olnudki ( mina, kristo, kiku, peep, kennu, erik, kaarel ja corner põristas ka öösel võrriga my place juttu puhuma). Magama saime miski 4 am, kiku ja Dj nudle jäid mintsa ööseks siis.
Järgmine hommik, kell 10 hakkas äratuspinin närve sööma, see läks tuimaga kinni. Kell 12 tegime silmad lahti ja peenestasime corradoga Rahinge Openit vaatama. Üritus iseenesest polnudki nii ebaõnnestunud, kui alguses tundus tulema. Tüdrukuid oli koguni 2 ( juhhei ) - Kelly ja meie armas klassiõde Andra. Laudureid oli 2 (mehi) ja suuskureid jälle terve persetäis. Tervet üritust vaadata ei jõudnud, kuna päike põletas armsaks saanud õliseid patse nii rängalt, et silme eest kiskus uduseks. Niisiis olime veidike minpool ja kui hiljem Rahingele tagasi läksime , siis oli jõudnud sinna 3 autotäit kohalikke reketeid, oma 7 Maximi ja ~4 Nataliat, ühel neist tundus sünnipäev olevat. Ta oli siuke... pehmelt öeldes tibake kopsakam. Kaalu teisel kuskil 150 - ikka korralik vaal. Otsustas siis salvokaga rahinge waterramp proovile panna. Julgust oli mutil rohkem kui knoxvillil terve elu peale vaja läinud. Pani kiivri ja "seemendaja" kindad kätte, nii , nagu ta neid ise nimetas. Ja andis salvokale valu. Hüpe oli haige.... HAIGE. Eks mass teeb oma töö. Rahval oli sutt maani. Kõik karjusid ja plaksutasid. - RESPECT Maša!
Õhtu lõppes meil jälle rahingel , kell mmm... kuskil ~11 otsustasime peebu ja kikuga rahingele ujuma minna. Eest leidsime 40 - kraadise tühja tünnisauna ja rahingel oli 0 inimest. Pikalt mõtlemata rebisime katte pealt ja hüppasime sisse. Aii see oli tsill, väljas kuskil 12 degrees ja mõnus kuum vesi. Käepäraste vahenditega paar klõpsu ka siis.<-- Peep @ nakedcock



2 comments:

  1. VOT SEE ON ÜKS HEA POSTITUS! Corrado rocks, rahinge rocks, tünnisaun sitaks mõnus, õlp oli kahjuks puudu..aga teinekordki :)

    ReplyDelete
  2. corrado suht b4d4ss jah.. ja tra, poleks pidanud oma joindi kraami välja unustama =D

    ReplyDelete