Saturday, June 22, 2013

Hawaii 5-0

Ejouh!
Lambine pilt tänavalt
Viimased päevad on mega põnevad olnud. Iga päev sama rutiin: ärkad hommikul ülesse ja otsid netist tööd, kui kõikkidesse kohtadesse on kirjutatud lähed välja ja hakkad kohti läbi kammima, ehk kellelgi on tööd pakkuda. Ütlen kohe ära, et naistel on see asi lihtsam - neile pakutakse tööd. Mari töötab juba kolmes kohas: Yoghurtlandis, jagab flaikusid ja ühes kohalikus riidepoes, mis müüb mingit seelikut, mida saab sadat erinevat moodi kanda. Ma olen samal ajal aga igalt poolt üle saanud ja pea kõik, kes on lubanud paari päeva jooksul helistada on helistamata jätnud. Vähemalt ma pole veel alla andnud! Uuest nädalast tuleb lihtsalt kaugemalt hakata tööd otsima. Ühe gay bari bossiga rääkisin ka ja temaga saan täna kokku, et intervjuud teha. Kristo saaks kindlalt sinna kohe tööle =)))).

Kolmapäeval käisime napsutamas, kuna Ursula sai USA mõttes täisealiseks. Tähistasime sünnat uues klubis Upstairs, mis oli isegi üllatavalt normaalne. Täna on seal ametlik avamine: tasuta söök ja jook, ehk siis eks näeb, mis saama hakkab.

Kuna see nädal polegi vist kirjutanud, siis praegu meenus, et nädala alguses käisime Seene ja Margoga esimest korda surfimas ka. Kohalik surfipro ütles, et kõige magusam aeg algajale on hommik - vähe rahvast ja suured lained, otsustasime meiegi hommikust aega proovida. Pool8 olime platsis ja lendasime laenutatud laudadega ookeanisse. Päris kõva oli tegelikult, kõik saime mõne korra ilusti lainesse ja natuke püsti ka kruiisida. Pööramistehnikat veel proovima ei hakanud aga küll siin aega surfata veel on. Üks pilt Margost surfamas kah. Kunagi kui uuesti lähme, siis proovin endast ka mõne pildi teha.
Sel pühapäeval on Jaanipäev, mis on ka siinsel rahval plaani võetud. Minnakse westcoastile randa, kuhu peaks siis ligi paarsada inimest kokku tulema, et üheskoos pidutseda.


Mari burXiga

Kohalik burgerikoletis
Olge mõnusad ja loodetavasti saate peagi uusi uudiseid!
KasparG.

1 comment:

  1. Hoia pea püsti, gaybaris tunnista oma biseksuaalsust ja nad ei saa sulle ei öelda! Muidu tundub seal tore, loodetavasti saad varsti töö ka ja siis on kõik veel toredam. Ise tähistan ka välismaal koos välismaalastega, lotsolove ciao

    ReplyDelete