Tuesday, July 2, 2013

Uudiseid saarelt

Üks lambine pilt aknas päikseloojangusse.

Igatahes, pärast jaanipäeva nagu Mari mainis, kolisid Anna ja Andres meie korterisse. Seega on meid juba 10 tükki, tänu millele üüri raha vähenes tunduvalt.Vahepeal andis mu tööotsimine ka vilja, nimelt sain ühe venna, Michael nimeks, tööle. Tööülesanded on võrdlemisi lihtsad: korjan mangosid ja aitan võimalikult palju igasuguste aiatöödega. Töökoht on kodus umbes 25minuti kaugusel selle kuti kodus. Tal on neli mango puud, millest üks on suht suur ja kannab päris hästi vilja.
Ma nzm mangosid korjamas
Siin siis pilt ühe päevaga korjatud mangodest. Siin müüakse neid suht kallilt, seega selle laadungi maksumus on umbes 500daala. Mina saan 8daala tunnis ja kutt maksab ausalt kohe kätte ära. Omanikul on mingi aus retaili äri ka, kuhu ta mind ka ausalt tööle võtab, selleks et viisasponsoriga kõik korda saaks. Hansul näiteks on viisasponsoriga suht kehvad lood, kui ta järgmise nädala teisipäevaks tööle ei saa, siis võib juhtuda selline asi, et ta peab tagasi Eestisse tulema - gg. Hoiame siis kõik pöidlaid, et poiss ka omale töö leiaks.
See on siis üks uhketest omaniku autodest. Peale selle on tal üks kabrio mersu ja chevy van kah. Ühesõnaga kutil vist maxxta on. See nädal ostsime Taavi ja Andresega omale 75 dollari eest surfilaua kah Craigslistist. Tegemist on siis softtop lauaga, mis siis väidetavalt peaks algajale natuke sõbralikum olema: ei tee nii palju haiget, kui kuidagi peaksid pähe saama. Sõita saab, sellega päris edukalt. Ühe korra olen sõitmas käinud ja püüdis lainet küll. Loodetavasti saab mingipäev goproga paar pilti sõidust ka teha. Seniks aga paar pilti aiast, mida ma koristan, enne koristamist. Järgmise postiga näete ka pärast pilti.


Viimane pilt siis kohalikust avatari puust. Neid on siin jõhkralt palju. Kunagi proovin mingist võimsamast puust ka pilti teha. Seniks aga, olge mõnusad ja ärge võõraks jääge.
Kaspar.

Ps. kui keegi tahab skypeda siis võib feisbuukis teada anda :)

6 comments:

  1. seleta see viisasponsorluse asi lahti. ma võhik

    ReplyDelete
  2. Viisasponsor on selline huvitav tegelane, kes hoiab sul silma peal, et sulle liiga ei tehtaks. Ta põhimõtteliselt vaatab, et tööandja sulle korralikult maksaks ja et sa "eskordina" ei töötaks. Samuti annab ta sulle garantii, et sa jõuaksid elusalt tagasi koju. Enamasti, keegi nende teenuseid ei kasuta: peale legaalse töö otsimise, et teinekord ka usasse saaks tulla. Viisasponsor teeb sulle igasugused kindlustused ka. Rohkemate küsimuste korral googelda intrax või studenttour ja otsi ise rohkem infot.

    ReplyDelete
  3. Sa unustasid mainida veel, et viisasponsorid on tegelikult haiged pedekad ja nende paberimajandusega on rohkem nussi, kui kõik need teenused, mida nad meile pakuvad, väärt on. =)

    ReplyDelete