Friday, July 12, 2013

Vahefinish

Lähipäevadel saab meil saarel elatud juba tervelt kuu. Selle ajaga on omajagu asju juhtunud. Pikka juttu pole ja pilte ka väga pole aga avaldan kõik, mis on. Ükspäev mõtlesime Andresega, et läheks surfima/filmima. Mõeldud-tehtud, läksimegi vaikselt rannapoole. Filmisime vinged koduuksest väljumise ja randa kõndimise kaadrid ära. Jõudsime surfikama maha panna, kui käis korralik jumakas. Nimelt, troll/tramm oli suutnud tuletõrje hüdrandile pihta rihtida. Üks asi, mida ma kindlasti näha tahtsin sai teoks. See vee kogus oli ikka megasuur - nagu filmides või GTA-s. Filmisime goproga seda üritust ja üritasime tulvavee peal boogie boardiga surfata kah - ei tulnud väga välja. Vähemalt saime huvitavad kaadrid hüdrandist. Umbes 10 minuti pärast olid juba mendid ala lindiga piiranud ja tuletõrjujad keerasid vee kinni. Saigi pidu läbi. Läksime siis Andresega vette - temal surfilaud, mul gopro ja boogie board. Jõudsime juba peaaegu surfispoti, kui suured lained suutsid gopro kinnitusjublaka ära lõhkuda. Dayumm ja gopro oligi ookeani põhjas. Andres eelmine päev mõtles veel, et peaks floateri ostma goprole. Üritasime otsida aga tulutult. Tutkit! Rääkisime kohalike surfilaenutajatega, politseiga ja rannavalvega, lootuses, et leitud vidin meile tagastatakse. Nüüdseks on paar päeva möödas ja keegi pole veel ühendust võtnud. Oleme iga päev veel natuke otsimas käinud, eile proovisime snorgeldamist :). Loota võib, et keegi hea inimene leiab ja viitsib omanikku otsida.
  
Tööst ka natuke. Siiani pole viisasponsoriga paberimajandust korda saanud aga loodetavasti riigist veel välja ei saadeta. Homme proovin neile helistada, äkki saab väheke kiiremini. See nädal olen laos töötanud, tänu millele on mind ka autorooli pandud. Alguses oli linnas sõit väheke keeruline, viimastel kordadel pole enam hullu. Töö on 7st hommikul 3ni päeval ja suht lihtne. Valmistume uue poe avamiseks ja komplekteerime sinna igast tavaari. Iga päev teen midagi erinevat. Töö VAN pildil.
Igatahes, kui kõik hästi läheb, oleme pühapäeval North Shore´le minemas. Sealt võib häid snorgeldamise ja cliffdivingu materjali saada. Loodame parimat. Tuli meelde, et käisime Mariga ükspäev USA stiilis dineris e. sööklas söömas. Tellisime fish and chips ja stake praed. Umbes samad hinnad nagu Eestis aga liha kogused olid ikka kõvasti suuremad ja joogi refill oli tasuta, mis on siin pea igalpool tavaline. Seekord sai juttu palju - hakkan rohkem pildistama, saab visuaalset materjali ka.



4 comments:

  1. tunnen gopro kaotuse puhul kaasa. ja rape-van on ka päris hea

    ReplyDelete
  2. vani järgi võiks öelda, et töötad bangbros jaoks

    ReplyDelete
  3. Selle tööga teeniks ilmselt rohkem , kui praegusega. Saaks nahktooli tagant diivanile vaadata.

    ReplyDelete